image
Igår var en sådan där dag som startade tungt och liksom aldrig blev lättare. Jag mådde lite pyton redan när jag vaknade och var övertygad om att det även skulle synas på mina provresultat på sjukhuset och hade därför mer eller mindre räknat med att det skulle bli ännu en helg på Hotell Danderyd. Men så blev det inte. Värdena var förstås inte bättre men dom var inte sämre heller!

På kvällen så var det avtackningsmiddag för vår kära löneavdelning som nu byts ut mot ett nytt och externt företag. Detta är ett projekt som jag arbetat med under hela året och trots att projektet i sig varit spännande och utmanande så har det samtidigt varit enormt tungt eftersom det i sig har gjort att jag även fått vara med och säga upp mina fina och otroligt duktiga kollegor sedan nästan 15 år tillbaka.

Igår skulle dom alltså tackas av och trots att jag kände mig sängfärdig så kände jag inte att jag ville missa festen. Så, med lite smink och den sista oanvända mammaklänningen så trixade jag ner fötterna i mina stövlar (jag vet inte hur det gick till, men det gjorde mig glad) och åkte på fest med kollegorna.
Nu orkade jag såklart inte vara med så länge men det var väldigt trevligt att få träffa alla, äta gott och tävla i musikquizen innan jag gjorde en osynlig sorti hem till sängen.

image

image