Hör upp alla tjuvar – ni har vi gått och skaffat en tv igen efter lite mer än fem månader!
Det är inte så att vi tröttnat på att prata med varandra eller att tycker det är tråkigt med middagarna i köket istället för framför tvn, utan det handlar mer om att jag vill att vi ska kunna ligga i soffan och glo på en film någon gång ibland.

Jag trodde nog inte att det skulle vara jag som skulle tjata till mig en ny tv men så blev det alltså. Nu hoppas jag bara att jag inte kommer att få äta upp det för att Kenny fastnar framför apparaten i tid och otid.

Valet av tv var dock inte någon lätt sak. Kenny fick helt fria händer och stod och valde mellan flera värstingapparater upp till 65″ tills han till slut faktiskt valde en hyfsat normal tv som inte kostade 35.000 kronor! Vi är nog inga teknikfreaks som behöver det absolut senaste.

För ett tag sedan så spontanköpte jag dock en Apple-tv. Nu har vi kopplat in den men jag har faktiskt inte riktigt någon koll på vad vi ska ha den till, jag måste nog googla dess funktionalitet tror jag. Det är sånt jag kommer att ha tid med nu framöver när bebisen kommer….visst?!