image

Ja jag vet att det står vecka 38 den här veckan också, men det är lite förvirrande med plusdagarna hit och dit. För att vara extra tydlig så är det precis 14 dagar kvar till beräknad förlossning.

Mitt blodtryck verkar ha stabiliserat sig för tillfället vilket gjorde att jag blev hemsläppt från provtagningarna idag med dispens ända till på fredag, då jag ska göra ny kontroll. Det känns ganska skönt att man bor hyfsat nära sjukhuset med tanke på hur ofta jag fått springa där nu.

För övrigt så mår jag ganska bra. Jag sover helt okej på nätterna nu och även fast det är tungt att röra sig och det gör lite ont här och där så går det bra.
Även fast jag trodde att det skulle bli jobbigt att sluta arbeta så känner jag nu att det är ganska skönt att slippa stressen över att ha fått sin nattsömn och att behöva prestera och vara alert. Nu kan jag gå runt i min dimma och vara lagom seg och ta tupplurar lite då och då.