image
Det var ju bara en tidsfråga innan sjukhuspersonalen skulle dra in min frihet och det gjorde dom lagom till helgen. Klockan tio i fredags förmiddag så var jag och lämnade prover och när jag äntligen fick komma in till läkaren runt halv två så krävdes det två och en halv minut innan hon bestämt att jag skulle läggas in för övervakning.

Det finns så många roligare saker som jag skulle kunna tänka mig att göra istället för att ligga på ett sjukhusrum och ”bara vara”, samtidigt så är jag väldigt tacksam för att dom ser till så att ingenting dåligt händer med mig eller bebisen. Dom tar det verkligen på allvar.

När jag i lördags slog mitt egna rekord på högt blodtryck så var jag övertygad om att de inte skulle släppa ut mig igen förrän det är dags, men så kom vi till slut till rätta med medicineringen vilket gjorde att jag blev utskriven idag. Visserligen så måste jag åka in om det så skulle ila i lilltån men jag är ute just nu i alla fall! Efter två nätter i sjukhusbritsarna så behöver både min och Kennys rygg få sova i vår egen säng en natt.