image

Jag var så pass inställd på att inte bli utsläppt från sjukhuset idag när jag skulle lämna prover så att jag förberett mig med en övernattningsväska i bilen.

Till min stora glädje så fick jag dock åka hem igen efter provtagning, tillväxtultraljud, scanning av magen och träff med läkare.
Nu ska jag dock genomgå den här proceduren, förutom ultraljudet, två gånger i veckan för att följa upp att allt går som det ska.

Ultraljudet är faktiskt inte så spännande längre att se, bebisen är så stor så att man inte får någon bra helhetsbild. En genomskärning av huvudet och magen är inte såå gulligt så att man bara dör, liksom.

Bebisen mår i alla fall bra och väger nu cirka 3 kilo och är officiellt fixerad och enligt barnmorskan dessutom en busunge. (Han visar alla sina konster när hjärtmätarinstrumentet sitter fast på min mage).

Snart får han faktiskt komma ut och visa sig, vi längtar efter honom!