Nu är det slutjobbat!
Min plan var att fortsätta ett litet tag till men igår sa läkaren stopp. Mitt blodtryck har gått upp och nu är det tydligen att aktivt vila som gäller. Jag får se hur jag lyckas med den bedriften att inte ens ha ett jobb att fördriva tiden med!

Så igår lämnade jag med varm hand över min jobbmobil till min vikarie och skickade ut ett ”nu-kan-ni-glömma-mig”-mail till organisationen.

Jag hade en väldig tur för ett par veckor sedan då jag råkade sitta vid samma lunchbord som den nordiska inköpschefen för telefoni satt. Hur det gick till vet jag inte men dagen efter lunchen så hade han ordnat mig en ny lur, precis en sådan som jag tänkt köpa. Perfekt!!
image

I måndags när jag kom till jobbet så möttes jag av en kollega som precis kommit tillbaka från sin mammaledighet och hon hade med sig fina paket till bebisen! Jag blir så glad av allas omtänksamhet!
image