image
Nu har vi lämnat den här lilla idyllen. Med tanke på min rastlöshet så tycker jag ändå att jag lyckats hålla mig väldigt lugn så här länge, sen kan det förstås bero på att jag inte är eller kan vara så aktiv längre.

Både Kenny och jag hade en liten längtan hem till vår säng, eftersom madrassen i den fina bäddsoffan är lite hård (tänk om jag skulle försöka komma ihåg att köpa en bäddmadrass till den någon gång.) Så när regnet närmade sig Sverigekartan så kände vi att vi lika gärna kunde bege oss hemåt.

Idag hade vi dessutom en tid hos barnmorskan och strax efteråt en kurs om förlossning. Så nu vet vi precis hur allt ska gå till när ”det” händer. Eller kanske inte riktigt!
Jag tänker väldigt lite på kommande förlossning, och det av en anledning, det skrämmer mig!
Idag fick jag dessutom höra att det kan vara svårare för personer med kontrollbehov, vilket inte gör saken bättre. Men va fasiken, ut ska han ju på ett eller annat sätt, så jag fortsätter nog att inte fundera på förlossningen ett tag framöver.