Vecka 34
Så var det det där med magen. Kenny förundras över hur jag kan sova på nätterna med aktiviteten som pågår i min mage och ärligt talat så undrar jag det också ibland när han stökar runt som mest. Hur kan han snurra runt på det sättet han gör? Det är som Kenny säger, han har ju liksom inga handtag att ta tag i för att få kraft att böka runt, men likväl så gör han det.

Jag fick för mig att han skulle bli lite lugnare nu när han är större och börja fundera på att fixera sig med huvudet nedåt, men just nu verkar han inte ha några som helst planer på det utan det känns snarare som att han rör sig uppåt, mot revbenen.

Ibland får jag dessutom för mig att han försöker tänja ut magen genom att spjärna emot med hela kroppen. Det är ett under att jag inte fått bristningar än, peppar peppar!

Jag känner mig väldigt tung just nu, trots att jag bara ökat något kilo under semestern. Bara att lägga sig ner i sängen är ansträngande och kroppen stelnar till direkt. Jag är dessutom tröttare nu än förut, sen om det beror på värmen eller magaktiviteterna vågar jag inte svara på.

Kenny börjar också bli lite otålig och ropade in till bebisen senast igår att han minsann får komma ut nu, men jag vill nog gärna att han i alla fall stannar där ett par veckor till. Men oj vad tiden går fort, det är inte långt kvar nu till livet får en ny vändning!