Ja, det känns på riktigt som att skinnet inte räcker till för att hålla inne magen. Nu leker han dessutom kurragömma med sig själv igen. Han snurrar runt, runt, runt och runt och drar sina knotiga kroppsdelar längs insidan på min mage. Det är en ren fröjd de fåtal stunder som han sover! Kenny får nog inse att det är en ballerinadansör som ligger i magen.

Jag har i alla fall en riktig bebismage, en rund och hård, som ligger ganska högt upp fortfarande (därav flåsandet antar jag).
Idag fick jag höra på jobbet att man inte kan se bakifrån att jag är gravid och det tar jag som en komplimang, just nu suger jag åt mig det som går att suga åt sig.
Och tittar man inte så noga på bilden nedanför så behöver man inte tro att jag är gravid, dock så går det inte att komma undan på profilbilderna.

Vecka 31 igen

Vecka 31