image

Vet ni vad det här är? Om inte så borde ni kolla i er närmsta ICA-butik!
Jag har inte upptäckt några speciella cravings sedan jag blev gravid, utan tycker att allt för det mesta bara smakar mycket bättre nu (det kan väl visserligen ha något att göra med att jag slutat röka också), men något jag gillar mer än vanligt är att dricka iskallt och äta isglass.

Alltså blev jag tvungen att prova glassarna som ICA gjorde reklam för. De små trekanterna (det är egentligen fyra kanter, men det ser mer ut som trekanter) läggs bara in i frysen och efter ett dygn så är det perfekta små isglassar. Glassarna finns bland annat i jordgubb-, hallon-, cola- och ananassmak.
Alla som har provat att frysa in egna isglassar gjorda av Coca Cola vet att det blir en väldigt blek kopia av Igloo eller Calippo, men dom här små trekanterna fungerar bra, i alla fall för mig.

Så, nu tycker jag att Sun Lolly kan sponsra mig med ett flak isglassar!