För att ge min växande mage lite motvikt så gick jag igår och köpte ett par tighta jeans! Jag resonerar att om jag är mindre på vissa ställen så är det väl dom ställena jag får visa, helt enkelt.
Visserligen så är mina generösa, utsvängda mammajeans hur sköna som helst, men det var en fröjd att få sätta på sig ett par tighta byxor som jag kunde knäppa.

Nu blev det inte bara ett par jeans som åkte ner i shoppingkassen igår, för jag råkade nämligen gå in i en liten butik som hade en hörna med himla fina mammakläder som inte såg ut som skräpet som blivit kvar efter den stora höstrean.

När jag kom hem och öppnade garderobsdörrarna så kröp dock det vanliga ångestmonstret fram. Jag har länge sagt att jag ska rensa i garderoberna men har inte fått ork till att göra det.
Så, igår när jag och Kattis varit iväg och tittat på ett hus, som för övrigt inte dög åt oss, så kavlade vi (mest hon faktiskt) upp ärmarna och satte igång. Det flög kläder till höger och vänster med fler och fler galgar som blev tomma under framfarten.

När vi tagit den största biten så fanns det gott om utrymme för att hänga in mina nya kläder (och mer därtill) och sex stora kassar med kläder stod bredvid.
Nu är det inte mycket kvar tills jag har en helt reviderad garderob – I like it!
image