image

Idag fick vi se lilla pyret i ett större format än sist. Den har liksom växt till sig nu och den hade fortfarande inte förvandlats till en groda. Det ÄR en bebis som håller på att formas.

Barnmorskan mätte den från alla håll och kanter och den låg precis där den skulle. Så himla fin!

Kenny har ju gått runt och kallat pyret för Reodor i ett par månader och idag fick vi reda på om han gör rätt i att kalla bebisen för Reodor eller inte. (Med tanke på att jag tänkt på namnet Reodor som en övergående fas så menar jag alltså inte att det är ”rätt” att kalla den det…). Men äh, det jag menar är att vi vet vad det är och det kändes faktiskt inte som någon stor överraskning, fast det kom en tår eller två ändå.

Nu verkar det vara några som inte vill veta än så jag ska försöka bita mig i tungan så länge det går och inte skriva det här, men jag garanterar ingenting.