image

Vilken kväll! Igår var det dags för varuhuschefsmöte igen och eftersom det var kickoff inför nya året så var det massa festligheter som stod på schemat. Min VD gick även på mötet med att en bebis står på min agenda så nu kan man säga att det är väldigt officiellt!

Temat för kvällen var Oscarsgala!
Vi blev uppdelade i cirka tio grupper och fick ett par timmar på oss att spela in en reklamfilm, mer eller mindre seriös.
Efter ett snabbt ombyte till finkläder var det dags för finmiddagen där vi fick gå längs röda mattan fram till en fotograf som förevigade festen och deltagarna.

Det blev en fantastisk kväll med roliga filmer, riktigt god mat, prisutdelningar och otroligt rolig underhållning av kvällens konferansierer!

När klockan närmade sig ett på natten så var prisutdelningen klar och klänningens tyg kämpade hårt mot en växande mage som skrek efter mer plats, vilket jag tog som ett tecken på att det var dags för min sorti.