(Publicerat 18:e april)

Idag var första dagen då jag kände illamående. Jag vaknade halv fyra i morse av halsbränna och kunde inte somna om, låg och konverserade med mig själv i tankarna om allt som händer på jobbet och arbetade upp en ganska bra ilska inför dagens förhandling.
När jag sedan kunde släppa det så somnade jag om. Tänk om jag ska hålla på att vakna flera gånger varje natt nu, jag kommer ju att bli galen!

När jag släpade mig upp nästa gång, dvs kvart i sju, så gjorde jag mig i ordning som vanligt. På väg ut till bilen så kom det, illamåendet. Jag lossade på halsduken, sänkte värmen i bilen och försökte tänka på friska fläktar.
Känslan fanns dock kvar mer eller mindre hela dagen.

Nu är jag övertygad om att brösten är större! Massagen på jobbet häromdagen var en pina när jag skulle ligga på mage på britsen, tuttarna är så ÖMMA!