Helgen innehöll väldigt mycket egentid då Kenny åkte till Mora. Jag började fredagen med att baka Skolebröd som jag pratade om för ett tag sedan. Skolebröd är alltså en söt bulle med vaniljkräm i mitten och glasyr doppad i kokos.
När jag förberett baket med alla ingredienser så tyckte jag dock att det såg väldigt lite ut och eftersom det inte stod i receptet hur många bullar det skulle bli så gjorde jag dubbel sats för säkerhets skull.

Det blev 50 bullar! Det är ju inte helt fel förstås att ha på lager, men när jag stod och vispade ihop fjärde skålen med glasyr så var jag rätt trött på baket och då hade jag en tredjedel kvar. Det tog sin lilla tid innan jag till slut fick krypa upp i soffan med en ost- och kextallrik och min Ipad, laddad med ett nytt äventyrsspel.

Igår ”råkade” jag gå förbi Granit och hittade perfekta små stapelbara lådor som i mina ögon var perfekta för alla strösselsorter jag har hemma. Jag köpte två 5-pack och tre lite större glasbehållare och gav mig hemåt för att organisera bakhyllan.
Det blev definitivt ett ansiktslyft men jag måste nog besöka Granit igen och köpa på mig lite fler burkar, jag har tydligen ganska mycket baksaker.

Med lite barnmys och födelsedagsfika på eftermiddagen så var helgen komplett!