wpid-IMG_6450.jpg
Min syster hämtade hem en app där man kan testa nya frisyrer och skickade en bild till mig som jag tyckte var himla snygg, med lugg.
Nu var jag ju hos frissan i torsdags och satt och velade fram och tillbaka om jag skulle våga be frisörskan att klippa lugg på mig eller inte. Men eftersom det inte var min vanliga frisörska som jobbade och för att jag var så otroligt trött på tjejernas oproffsiga gnabbande i salongen så kändes det inte rätt att äventyra mitt hår just då.

Alltså åkte jag hem och experimenterade själv. Det är sjukt vilken ångest man kan få bara av att stå med saxen framför håret, jag menar, det handlar ju trots allt bara om hår. (Ha, som om det bara vore ”bara”.wpid-IMAG4341.jpg

Till slut tog jag modet till mig och klippte av det i alla fall. Det blev inte som på den photoshoppade bilden så klart, men det blev lugg och jag kan nog vänja mig vid den.