Vilka dagar! Ett 2-dagars julmöte på det underbara Losby Gods med nordiska HR/PD-gruppen blev till kaos när vi skulle hem igår och Sverige stannade på grund av snön. Vi åkte till flyget med förhoppning om att de kanske, kanske skulle släppa igenom åtminstone ett plan till Stockholm, men fick redan i taxin på väg dit ett sms om att flyget var inställt.
Eftersom vi anat att det skulle kunna ske så hade vi i god tid innan bokat in oss på Radisson Blue på Gardemoen.
Där satte vi oss i baren och drack drinkar och åt god mat blandat med skitsnack innan vi (hyfsat tidigt) gick upp till våra rum och la oss.

Förberedd på förseningar och inställda plan så gick vi till flyget i morse och blev faktiskt lite förvånade när planet var redo för oss, i tid. Att den sen rådde lite oklarheter på hur passagerarlistan såg ut och att det var upprop i planet kändes som en mindre sak när vi äntligen var på väg hem!

Jag kan också konstatera att norskt julbord faktiskt inte är fy skam, sen har jag visserligen svårt att förstå grejen med två huvudrätter med samma mat, men det måste vara något norskt så det är ingen mening med att ifrågasätta!