I fredags blev det julfest med bästa kollegorna! Det var musiktävlingar och trollkarlar (jag höll mig dock borta från mikrofonen den här gången). För att inte förstöra lördagen med att trött tillbringa den i sängen så gjorde jag en tidig kväll.
Kenny kom och hämtade upp mig och så plockade vi samtidigt upp syster som hade villat sig ut på stan. Självklart plockade vi upp varsin Hot Blondie på Burger King på vägen hem. Den börjar nästan kännas för sliskigt söt nu, även för mig?!

Helgen gick åt till lite förberedande shopping med Kattis inför resan. Men shopping måste alterneras med mat och vila också så vi hann även med en tonårsrulle på lördagen.

I går åkte vi till Bromma Blocks för att leta vinterjacka till Kenny. Om Kenny ska köpa en vinterjacka så ska han ha minst ett par veckor på sig för att hinna vänja sig vid tanken på att ha en jacka, smälta vad en vinterjacka kostar och sedan behöva bestämma sig för att verkligen köpa jackan.
Så nu är vi inne på första steget i 3-stegsprocessen, dvs att han håller på att vänja sig vid tanken på en vinterjacka. Man ska inte ha bråttom!