Efter kaoset med snön och Osloresan så blev det bara ett par timmars jobb innan energinivån sjönk och Kenny kom och hämtade hem mig från jobbet.
Vi kom dock inte så långt innan blåljuset blinkade i backspegeln och poliserna var ett faktum. Kenny flög ut ur bilen och viftade på rumpan i sina oranga byxor medans den ena polisen kom till mig och frågade om min sambo verkligen fick köra så fort med min bil.
Glad i hågen så hoppade Kenny in i bilen efter ett par minuter med största leendet och meddelade att de hade överseende med att han kört i 160km/h. ”Ni hjälpte oss igår i snökaoset så då får väl vi hjälpa er”. (Sen att Kenny låg hemma i soffan igår är en helt annan sak).
Väl hemma så välkomnades jag av en mycket skön syn, Kenny hade skottat halva kvarteret och städat upp riktigt fint hemma! Vilken himla turdag det blev idag!