Ikväll är det bara jag och Tuva hemma och då tar vi igen gostid. Hon spelar upp hela sin show och agerar fullt ut och jag skrattar. Hon är en sån pajas.

Nya grejen är att hon himlar med ögonen, eller blundar lite extra länge. Hon uttrycker sig med ögonen och det är så roligt att se på. Och hon pratar och sjunger, ingenting som vi förstår men hon gör sig förstådd när hon vill något. Tro mig.

Så tar hon sina små armar och lägger bakom min nacke när hon vill kramas. Hon har dessutom lärt sig att jag brukar klämma åt lite extra när vi kramas för att visa hur mycket jag älskar henne. Nu för tiden så klämmer hon också åt mig lite extra när vi kramas, så sött.

Jag saknar Felix, jag vill krama om honom också. Imorgon kommer han äntligen hem. ❤️

https://videos.files.wordpress.com/mYmkJ1el/img_4423.mov