Det är inte så att vi inte har något att göra, vi lyckas skapa oss en lång todo-lista konstant. Som ni kanske kommer ihåg så hade vi långtråkigt någon gång i september förra året och gick därför och köpte ett fartyg (du får kalla det båt om du vill).

Efter sammanlagt sju dagar till sjöss i september-oktober så var det ju uppenbarligen dags för båtupptagning och vi sa att vi skulle ta en helg för att putsa på båten.

Vi lyckades skjuta på den där helgen ända fram till påsken. Så med ungarna utlånade lite här och där så gav vi oss på långfredagen ut till båten i ett rått väder med temperatur runt nollan för att putsa. Och putsade gjorde vi hela helgen, fast jag hoppade av efter lördagen, då kände jag att jag behövde låta barnen (och deras mamma) få vara lite hemma. 

På annandag påsk så la Kenny i båten, och det läckte förstås in massor av vatten på grund av att airconditionsladden inte var  inkopplad, men det löste han snabbt. Något annat positivt är att radions fjärrkontroll och microvågsugnen börjat fungera igen, av sig själva, eller på grund av något som vi gjort som vi inte vet om att har gjort.