Om det här hade varit en normal blogg eller om mitt namn varit Camilla Läckberg så hade jag kunnat ställa frågor i mina inlägg om exempelvis udda barnproblem och påstå saker som jag kunde få svar på, åsikter om eller bara reaktioner i allmänhet. Men av någon anledning så verkar min blogg vara trasig på det sättet eller så är det mina läsare som är trasiga för kommentarsfältet gapar tomt och jag får härja fritt utan något som helst motstånd eller goda råd heller för den delen.

Felix har de tre senaste kvällarna kräkts när vi ätit middag. Första kvällen ursäktade vi honom med att han faktiskt ätit väldigt mycket mat. Andra kvällen kom det mest vätska så då sa vi att han fördruckit sig av vatten på dagis. Igår kväll så hann Felix knappt smaka på maten innan han kräktes och jag börjar misstänka att han gjort det till en grej nu.

Senaste tiden så har Felix varit svår vid middagarna. Vi får tjata och tjata för att påminna honom om att äta, vi måste mata honom och han försöker hela tiden smita ifrån bordet för att ”kramis mamma”, plocka upp Tuvas leksaker eller göra allt annat än att äta. 

Första kvällen han kräktes ville han ringa doktorn, så vi lät honom ringa FaceTimesamtal till Peter där Felix ställde kontrollfrågor som; Är du doktor Peter? Har du doktorväska och doktorbil? När han var nöjd så förklarade han att han var sjuk och att han behövde medicin för han hade kräkts.

Han leker doktor på dagis också så det kan vara så att han tar med sig leken hem, dessutom så kanske det är lite mysigt att vara sjuk för då får man ju ligga i soffan och titta på tv och få glass om man har tur. Dessutom så har han inga problem med att äta på dagis eller med kvällsgröten han får istället för middagen.

Han är ju en pottperiodare också. Han går bara och gör nummer två om han har tid eller kommer ihåg och aldrig på dagis, så jag tänkte att det kan vara förstoppning och parkerade honom därför på pottan med IPaden vilket resulterade i ett par rejäla ”banankorvar”. Jag är som sagt inte alls säker på att det här är något fysiskt men vi får väl se om det blir någon ändring. Plötsligt har middagarna blivit sådär spännande, man vet inte vad som ska hända utan man sitter med en hink och väntar på att Felix ansiktsuttryck ska förändras till kräkminen. Tänk vad roligt man kan ha det!