Vill man göra mig illa, då stänger man mitt sovrumsfönster när jag sover. Fy attan vad jag sover sunkigt när det är varmt i sovrummet.

Eftersom vi nu har en stor, motorvägsbred men framförallt ny och fin säng så tänkte jag att vi skulle skydda sängen från eventuella läckage, från barnen. Därför gick jag och köpte ett stort frottélakan med läckageskydd som jag la under madrasskyddet, men jag står inte ut! Det är som om det brinner i ryggen på natten!

Om vi dessutom har eldat i vår spis så får vi 25 graders värme i ett dygn efteråt och jag ägnar dagarna åt att försöka vädra ut värmen.

Men alltså, i natt trodde jag att Kenny hade stängt sovrumsfönstret och jag låg och funderade på hur han kunde göra så mot mig. Nu visade det sig visserligen att han inte hade gjort det, det är bara den där eländiga höstvärmen som motarbetar min sömn.