När jag och Kattis var i Bromma blocks häromdagen så stötte vi på, eller var samtidigt i samma butik, som Carolina Gynning och hennes familj. 

Hon är så otroligt snygg! Nästan som snyggast utan smink dessutom. Hennes skånska ligger henne kanske till last om man ska vara lite petig men utan att gå in på henne som person utan bara hålla oss till ytan så är det en otroligt fin yta!

Men om vi nu ska prata föräldraskap, denna outgrundligt svåra uppgift vi får på oss när vi ploppar ut små människor så måste jag få ta upp händelsen med Carolina och hennes familj. 

Herr Gynning stod i kassan och skulle betala inköpen och dottern på några år stod och slet i allt och fick fingrarna runt en såpbubbelflaska som hon inte ville släppa. Pappan sa nej, nej, nej och nej. Då kommer Carolina fram och säger att ”kan hon inte få den då?” till vilket han svarar att ” nu kan hon ju inte det när jag sagt nej”. Istället för att då stötta sin man går Carolina fram till kassan och frågar hur mycket flaskan kostar och köper den till sin dotter.

Är det inte härligt när man inte är de enda som inte är världsbäst på föräldraskap?!