När jag gick med Felix i magen så la jag upp bilder på min gravidmage. För närvarande så vill ingen del av mig vara med på bild. Fy bubblan vad jobbigt det är att bli tjock på nytt. Förra gången var jag, oavsett vad jag tyckte då, ganska smal när jag blev gravid, men denna gång låg jag +10 kilo från början och trots att jag har en finbebis i magen så är det fortfarande jobbigt att gå igenom viktökningen.

Rent allmänt känner jag mig stor, klumpig, trög i huvudet, trött och gammal. Jag får nu ont i höfterna ganska ofta men jag har något minne av att jag hade det förra gången också, fast under en kort period så förhoppningsvis försvinner det snart.

Bebisen verkar må bra i alla fall. När jag var på tillväxtkontroll sist så var bebis rätt storlek, så jag hoppas att det fortsätter så i tio veckor till.