image

I tisdags åkte jag till Danderyd för att operera mig. Jag har cellförändringar som ska bort och det gör man laser och kniv, och ni får använda er fantasi till hur trevligt det är efter att bedövning och sånt har släppt.

Så jag blev alltså hemskickad med ett stort paket citodon och en sjukskrivning med beordran på fysisk stillhet.
Det är väl lätt som en plätt, tänkte jag, att bara ligga hemma och ta det lugnt. Jo men tjena. Jag ska bara!
Det är ju en sak att ligga hemma med en förkylning, feber eller någon symptom där kroppen är för trött för att göra något men att ligga och slappa när huvudet är som det ska (eller brukar åtminstone) så är det värre.

Det har i alla fall varit toppenfina dagar utanför fönstret vilket gjorde att jag inte kunde låta bli att ta med kameran ut för att föreviga se fantastiskt fina höstdagarna.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image