image

För två veckor sedan så fyllde Felix två år.
Jag vaknade upp i Oslo på hans födelsedag och hann inte mer än att pussa honom när jag kom hem innan det var dags att åka på vårt första föräldramöte på förskolan.
Vi låtsades helt enkelt inte om att han fyllde år för att kunna fira honom till helgen istället.
Alla var bortresta så något kalas blev det inte. Jag tänker att han nästa år kanske är redo för det.

På fredagen så åkte vi till Toysrus för att välja ut en present åt älsklingen. Han sprang direkt fram till en rosa MINI Cooper. Kanske att det var lite för mycket för Kenny men han skyllde på att det var för lite frigång och pekade på polisbilen istället.

På kvällen kom pappa och Eva över en sväng och Felix spexade som vanligt. En timme efter att de åkt så fick Felix plötsligt feber och när termometern passerade 39 grader så gav jag honom lite Alvedon att sova på. Han är ju nästan aldrig sjuk så det märks snabbt när han inte är i form.

När han vaknade på lördag morgon och stapplade ut till pottan i vardagsrummet så såg han alla ballongerna i taket vilket ledde honom runt hörnet där hans polisbil stod. Han blev jätteglad.

Den tårta jag stått och bakat kvällen innan hade lika gärna kunnat vara en uppochnervänd plastbytta med grädde på för han åt bara upp godiset och blåbären ovanpå tårtan innan han sloknade ihop av febern igen. Det blev alltså en väldigt lugn dag men så söndagen så var han i topp igen, feberfri och full av energi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image