image

Av någon konstig anledning så lyckas vi ofta stå med tomt kylskåp lagom till fredagarna.
Jag tycker inte det är ett dugg kul att handla mat och ännu mindre att handla mat på en fredagseftermiddag men ändå så blir det ofta så.

Felix däremot, tycker det är roligt att få härja i mataffären, men den där gratisbananen till alla barn står han gärna över, han hade hellre tagit gratisvindruvor eller gratisphysalis.

image

Här är min nya (inte så ny längre) frisyr. Än så länge har jag inte ångrat mig utan tycker till och med att det är fantastiskt skönt. Cirka tre minuter tar det att föna håret! Löjligt snabbt!

image

Jag är nästan helt hundra på att jag hörde en väderprognos för helgen som sa att det skulle bli mulet och fyra grader. Istället så fick vi riktigt finväder och nej, jag klagar inte men jag tycker det är så konstigt hur fel man kan ha. Tänk om jag skulle ha lika många fel i mitt arbete som SMHI har, då skulle inte min chef tycka det var så roligt att betala ut lön till mig.

Vi hann med både 9- och 14 årsfika och 56 tvättar (det kändes som 56 men var snarare 5-6). Kenny putsade båten och Felix gjorde sitt bästa för att få vara med och plaska. När han blev för intensiv så åkte han och jag till fåren för att klappa dem och pussas.
Egentligen så var helgen vigd åt städning inomhus och packning av semesterkläder men det är nästan brottsligt att vara inomhus när det är vårväder så nu står vi här på en måndag, ostädade och opackade. Visserligen så dricker Kenny en stor och stark whiskey för ögonblicket men det handlar mer om att han har rossel i halsen.

Jag har för övrigt tagit min sista penicillintablett nu och känner mig frisk i halsen men är fortfarande lite snorig, vilken extremt envis förkylning det blev i år! Nu hoppas jag bara att Kenny inte tänker få mitt halsont så att jag får tillbaka det efter honom, det vore himla tråkigt!

image

image

image

image

image

image

image

image