image
I fredags så hade Kenny jobbat in sig och fick därför en ledig dag med oss vilket gjorde att han kunde följa med till öppna förskolan. Vi har inte varit där på länge nu och det kändes som att Felix behöver springa av sig lite ibland, vilket han gjorde.

Han sprang från rum till rum och försökte leka med allt. När det var dags för sångstund så försökte jag sätta mig ner i ringen med honom ett par gånger men han hade inte ro att sitta ner, men efter varje sång då alla applåderade så var han med och klappade.
Jag är övertygad om att han hade roligt i alla fall och att säga att han inte uppskattar leksaker stämmer inte, men dom kanske behöver varieras.

image

Det här är vår nya bil, och mammas gamla. Jag har hävdat ett tag att vi behöver två bilar, speciellt nu när Kenny är hemma föräldraledig medan han anser att han och Felix kan ta lastbilen om de behöver åka någonstans. Nu när mamma och Peter köpte ny bil så bestämde vi dock att vi skulle köpa deras bil. Så, nu är vi väldigt mobila.

image

Vi håller på att prova Linas matkasse under ett par veckor. Eller jag provar att laga och Kenny äter, för han tycker att ”det där är ju min grej”.
Det är extremt annorlunda mot vad vi brukar äta men väldigt gott och inte speciellt avancerat att tillaga. Ibland blir det dock lite mycket på en gång, som med grytan ovanför, då jag dagen efter vi ätit den kom på att jag faktiskt glömt curryn. Så mycket för den currygrytan! Gott var det dock ändå.

image

Det här är semmelwrapsen som alla pratar om i år. Jag bad receptionisten på jobbet kolla om det överhuvudtaget gick att beställa ett gäng från Tössebageriet till fettisdagen och till vår lycka så gick det. Det var definitivt en hit som gick hem hos alla. De var faktiskt riktigt goda!

image

Om man gillar flygplan så är mammas veranda perfekt, för där har Felix perfekt sikt på planen som startar. Varje gång de lyfter så pekar Felix på dem och skriker (som vanligt) uuuuh!

image

För ett tag sedan så var jag på homeparty med inredningstema hos Camilla. Jag har under en ganska lång tid försökt hålla mig från att köpa inredning eftersom vi dels har platsbrist och dels för att jag vill vänta tills vi får ett hus, men två lyktor blev det för att dom var så himla snygga!

image

image

image

image

image

image