Nu måste det väl ändå vara dags för lite uppdateringar om Felix?! Eller bilder om inte annat.
Fast jag börjar med en bild på mina bröd som jag bakade häromdagen, då när jag var så duktig så att det blev både bröd, kolakakor, scones och kanelbullar.
Ibland smäller det till liksom.
image
Felix håller på att bli så stor och smart och ännu roligare.
Han skrattar, dansar och babblar i kvadrat.
image
Inför vår Thailandsresa i vinter (har jag berättat om det tro? Annars kommer det mer info senare) så har jag börjat tänka till lite och bland annat så kom jag fram till att vi behövde en bärstol, så nu har vi det.
image
Nu har även Felix fått en varm, stickad tröja som påminner om Kennys jacka och han är så fin i den!
image
I förra veckan så var vi på öppna förskolan och där röjde Felix för fullt med leksaker, rutschkana och andras leksaker. Om det inte hade varit för att han tog sin sovstund under min lunch så hade jag också tagit en tupplur för att vila upp mig.
Han verkar i alla fall ganska trygg eftersom han inte har behov av att ha mig bredvid när han springer runt.
image
Ja, jag har jobbat lite med att förbereda en kurs på jobbet. Jag känner dock att dom har ganska stort behov av hjälp och jag vet inte riktigt om jag är beredd på att gå in med för mycket kraft än. Man kopplar ju liksom på arbetshjärnan när man börjar jobba och det är inte bara att stänga av den sen.

När jag och Felix varit på ”uppdrag” i ett par dagar så känner jag att han behöver vara hemma i lugn och ro någon dag eller två och det måste också hinnas med.
image
Ibland får vi med papput på en bonusledig dag och då kan det hända att vi, vår lilla fina familj, åker till stan och äter finlunch på Griffins. ❤
image
Ibland är den där lilla så söt så att det känns overkligt att vi gjort honom.
image
Hösten har fört med sig ett par riktigt fina dagar vilket är perfekt för vår bebis som älskar att vara ute.
image
En trimer, till exempel, kan hålla honom sysselsatt länge
image
Att se sig själv i telefonen är rätt schysst och han klär himla bra i mammuts nya Londonmössa.
image
image
image
När jag jobbar så är Felix med mormor och röjer.
image
image
image
Vår första båttur från huset blev i september. Vi valde en fin kväll men en av dom kallaste hittills, tre grader. Felix var inte speciellt imponerad, får man inte röra sig fritt så är det ingenting att ha, typ.
image
image
Så här ser han oftast ut när han inte är hungrig eller trött. Han är nog ganska nöjd med det mesta.
image

image