image

Den här godbiten är så himla duktig (och fin och söt och rolig och allt det där).
Vi har övat på att han ska backa ner för trappan och sängen, efter att han en natt trillade ner på golvet. När han är uppspeedad och någon av oss sitter nedanför sängen så kastar han sig fortfarande huvudstupa ner men om man lägger honom på mage på sängen så backar han tills benen hänger i luften och så håller han fast sig i lakanet och hasar ner tills fötterna träffar golvet.

Idag var jag och vattnade rabatten i gamla huset och Felix lekte då i hallen. När Felix började krypa mot utgången så lät jag honom vara för tröskeln och sedan trappsteget är så pass låga att han borde kunna nå båda med armarna.
Men icke!!
Min fina sötnos gick fram till dörren och vände sig om och hivade ut benen och la sig på magen, på båda trappstegen!
Snacka om att bli stolt! ❤