image

Ja, det finns faktiskt en orsak till att jag inte hinner (eller prioriterar) att blogga och det har ganska mycket med huset att göra. Även fast jag inte är där så mycket så är Kenny det och då hinner jag ändå inte skriva.

I helgen så har vi kämpat med huset igen förstås. Tack vare barnvakter som kommer och hjälper till på löpande band så får vi gjort en hel del i huset. Kenny har nu gjort klart i badrummet och där återstår endast att möblera.
Vardagsrumsdelen är också klar, så nu ska bara köket målas ett par gånger. Efter det är det bara hallen kvar och den känns inte så viktig i inflyttningssammanhang.
Inom kort kommer vi alltså kunna flytta in och vakna i vår lilla nyrenoverade stuga på vår fina (ovårdade) tomt vid vattnet.

image

image

image

image

image

image

image

image

image