image
Det är bara att acceptera – jag är förkyld – MEN inte däckad (än).
Jag säger som syster, hellre nu än på Cypern! Men uppenbarligen går det ju att bli förkyld flera gånger under en kort period, som jag fått erfara, men det är väl dom där elaka barnbacilluskerna som alla pratar om.
Tack och lov så är vädret ett ”sitta-inne-väder” så jag går inte miste om några fantastiska vårdagar.

Felix är på ett ganska bra humör och hostar mindre och mindre.
Han blir mer och mer mogen (konstigt ord att använda på en bebis, men jag hittade inget bättre för ögonblicket) för varje dag som går och det känns som att han förstår mer, rent allmänt.

Krypa kan han dock inte, förutom i sängen då han drar sig fram. Jag tänkte att han kanske inte vet hur man ska göra så häromdagen visade jag honom Youtubeklipp på bebisar som kryper men det verkar inte ha gått hem.

Morgnarna är fortfarande så fantastiskt mysiga. Han vaknar nästan jämt på ett strålande humör och ligger och jollrar och man kan inte bli annat än glad.
image

image
Igår så fick jag lust att göra piroger och av en händelse så hade jag både smördeg och köttfärs i frysen. Det var superenkelt och det gick snabbt, dessutom så blev dom väldigt goda så nu kommer vi föräta oss på piroger ett tag framöver.
image

image

image

image