image
När era barn somnar med napp så har min son en tvättlapp i munnen istället.
Napp har vi helt slutat att ens försöka med, han vill absolut inte ha napp och nu verkar det dumt att försöka få honom att använda den när han blivit så gammal.

Något som i alla fall intresserar honom är tvättlappar. Han är direkt på lapparna om dom sticker ut från någon nalle, filt eller liknande och kan ligga och pilla på dom i evigheter med små försiktiga fingrar.
Antingen så har jag haft tur de senaste fyra nattningarna eller så är det för att jag kommit på ”grejen”. Först så sätter jag igång hans speldosa, pussar honom god natt, lägger mig tyst bredvid honom och ger honom en dinglis (en modern nalle typ). Den här dinglisens tvättlapp tar han då och stoppar in i munnen och suger och tuggar på tills han till slut blir trött och somnar. Bara sådär! Utan skrik eller gnäll!

Peppar peppar på mig att det fortsätter så!

Bildcollaget visar förresten hur han ser ut när man använder blixt. Han blir lika chockad varje gång kan man säga.

image