image

Den här stora killen växer med stormsteg, både intellektuellt och fysiskt. Med sina, snart åtta kilon, så bär man honom inte lika lätt längre och jag börjar fundera på att byta liggdelen i vagnen till sittdelen istället. Han vill helst vara på språng hela tiden och spjärnar emot när man sätter honom ner. Det gjorde han igår också när han skulle sitta i babysittern vilket resulterade i att han dök ner i golvet. Aj! Första bulan.

När han inte steppar runt i vår famn så upptäcker han saker. Han tittar noga på världen runt omkring och igår så upptäckte han sina öron, vilket gör att han ligger och drar i dom hela tiden.
Han verkar även ha kommit in i en period då han är lite känsligare för olika saker. Han blir väldigt ledsen för vissa ljud som han inte känner igen tills man ler mot honom, då verkar han bli lite generad över att han blev ledsen.

I fredags var det ju som bekant alla hjärtans dag och till dess hade jag beställt en trerättersmiddag från ett slakteri som jag åkte och hämtade på eftermiddagen. Väl hemma igen så möttes jag av Kenny som kommit på att han borde göra något med dagen och därför bokat upp mamma som barnvakt så att vi skulle kunna gå ut och äta och ta en bio.
Maten åkte därför in i kylen och vi åkte till mamma för att droppa av skrutten.

Vi var inte ensamma om att gå ut och äta och gå på bio. Herrejösses vad folk det var. (Förra året firade vi alla hjärtans dag den 15:e och det känns inte som någon dum idé till nästa år).
Det kändes nästan som att vi hade tur som fick ett bord, men det fick vi i alla fall och god mat åt vi!

Precis när vi skulle sätta oss i biosalongen så såg jag att Peter hade ringt.
Felix hade nu tröttnat totalt på att vara utan oss! Förvånade över att vi fick pengarna tillbaka på biobiljetterna skyndade vi oss mot skrutten som slutade skrika ganska snabbt efter att han fått tillbaka sina föräldrar.
Han verkar redan nu närma sig 7-månaders fasen då barnmorskan säger att bebisarna bara vill ha sina föräldrar för nu får inte vem som helst bära på honom längre.
Men en timme efter att vi kommit hem till mamma och efter lite amning så var Felix lika glad som innan igen.


image

image