image

Igår när vi var på IKEA så stod jag och drog i förklädena och haklapparna på barnavdelningen men konstaterade att jag inte behöver något sånt ännu.
Idag så ångrade jag mig ganska mycket när jag matade Felix med katrinplommonpuré. Han tycker att det är så gott och det ska gå fort, men oj vad kladdigt allt blir.

Jag var på IKEA för att i första hand köpa en barnstol till Felix till matbordet och var lite nervös över vad han ska tycka. Han sitter ju inte själv än men är inte helt nöjd med att bara bli satt i babysittern nu för tiden. Han verkar i alla fall väldigt nöjd över den och verkar inte reflektera speciellt mycket över den mer än att han kan sitta och leka i den.
På IKEA charmade han många besökare när han med ett stort leende åkte runt i babyselen på min mage på sitt bästa humör! Ibland är det lite enklare än vanligt!

image


Här visar Kenny vilka konster man kan utföra med en BabyBjörn på magen.
image
Lika som bär! (Lika kläder i alla fall!)
image
Framför den här bryggan så ligger det dagiset som vi nu har skickat in ansökan till. Snacka om lyx att få gå på dagis med sjöutsikt! (Fast barnen är nog för små för att uppskatta det, dessutom så heter det förskola nu för tiden.)
Anledningen till att vi sökt just på den här förskolan är att den ligger bra med tanke på var vi kommer att bo, den har fått bra betyg samt att skolan som ligger vägg i vägg är en liten skola, inget stort monsterbygge med 1000 barn. Nu återstår att se om vi kommer in där, men det är ju ganska länge tills det blir aktuellt.

Nu när jag är ute och promenerar så går jag förbi förskolan ibland för att spionera för att se om de sköter sig.
Idag blev det trots kylan en sväng på sju kilometer, det känns skönt men jag får erkänna att jag ibland slänger avundsjuka blickar ner på Skrutt i vagnen som sover så gott, nerpackad i sin mysiga sovsäck med bara näsan uppe i vädret.
image