Jul och nyår har passerat och det är så många bilder som jag vill lägga upp men så skjuter jag på det eftersom jag har annat för mig och till slut så sitter jag bara med en stor hög bilder och det som jag tänkt skriva om har jag glömt bort. Så här kommer ett gäng bilder från senaste tiden i blandad ordning och relevans.

Collage1

Trots stora protester och skrik så tvingar papput dagligen Felix att ligga på mage och ibland så råkar han tycka om det en sekund eller två.

Collage2

Ja, julkortet kom ut i tid men blev inte riktigt som vi tänkt. Vi skulle ta kort när snön kommit (och nu i efterhand så var det tydligen bara den helgen det blev snö) och det var en riktig blåsig och kall dag. Jag förberedde allt ute på altan och stod redo med kameran och så kom Kenny rusande med Felix så att vi kunde ”knäppa några snabba”. Felix var dock inte alls med i matchen och roades inte alls så korten fick vi ta i soffan istället, men oj vilken söt nisse han var.

Collage3

Några av mina favoritbilder på Skrutt.

Collage4

Sötaste overallen med öron och svans! Den är dessutom ärvd från Therese, som fått den av mig tidigare, återvinning deluxe.

Collage5

Felix är den enda som inte förstått hur mycket saker han får. Även julen var generös mot honom! Jag har säkert glömt något på bilden).

IMG_1730

Nu är vi resklara! (Men från imorgon så har vi inte mycket pengar att resa för förstås..)

IMG_3690

Hela familjen vill se när Felix badar! (Ja, Kenny har kalsonger på sig…!)

IMG_3734

Slapparhäng hemma hos farfar!

image

Köttbullemagen börjar bli för stor för många kläder nu.

image

Ibland har man lyxen av att få solen i ögonen!

image

Glad, bara!

image

Jo, jag hann med att baka en dag och dom blev fantastiskt goda, Kennys nya favoriter tydligen!

image

Man får inte nog av att vakna bredvid Skrutt!

image

Papput övar balans!

image

Kenny tyckte att Felix skulle få en hoppgunga i julklapp, så det fick han. Kenny är gladare än Felix för den just nu, men det kanske kommer när han inte drunknar i den.

image

Jag fick nya terränghjul till barnvagnen. Herrejösses vad tungstyrd vagnen blev, men OM det blir snö, ja då kommer dom att vara bra.

image

Obligatoriska hummern till nyår, förstås!

image

Det här gulliga området passerade jag under min 9,2 kilometers runda häromdagen. Otroligt söta hus!

image

Söt tröttmössa! God natt!

image