image

Eftersom Kenny var ledig idag också så tyckte vi att vi kunde passa på att skaffa ett pass åt Skrutt eftersom det kräver båda föräldrarnas närvaro. Nu har vi inte planerat att åka någonstans inom närmsta månaden men eftersom vi sällan planerar någon längre tid i förväg så är det lika bra att ha det gjort.

Nu för tiden så ska man på flera håll boka tid för att skaffa pass så därför gjorde vi det i Solna kl 12:20.
Vi anlände till passexpeditionen ungefär precis klockan 12 och fick komma fram till luckan ganska snabbt. Väl där så skulle Skrutten fotograferas och det skulle göras när han låg på disken framför passpolisen och hennes stora kamera. Skrutt var inte på det humöret alls och började skrika direkt.
Efter ett antal försök att få honom glad så insåg vi att det för ögonblicket var kört och gick och satte oss i väntrummet för att amma honom – det enda som bombsäkert fungerar för att göra honom nöjd.

image
Så efter cirka tjugo minuter så hade han fått så mycket mat så att han borde vara nöjd för stunden samt att vi smygbytt hans blöja i ett hörn och var beredda på att ge oss på ett nytt försök.
Polistanten hade dock en annan bebisförälder framför sig som brottades med samma problem. Efter cirka tjugo minuter så var det vår tur och då var Skrutt hyfsat uttråkad och låg på gränsen mellan jätteglad och jättearg.
Snabbt som tusan så langade vi ner honom på disken och mellan förvirringsskriken så lyckades hon ta en bild. Nu tycker jag i och för sig att han inte alls blev sig lik, men man blir kanske inte det när man ligger ner och blir fotograferad?!

Kenny och Skrutt hade efter fotot tjänat sitt syfte och fick gå till bilen och vänta på mig medan jag ordnade resten.
Så nu har vi snart ett pass till lilla Skrutt som precis passerat två månader. Jag undrar jag hur länge man kommer kunna använda hans pass innan han förändrar utseendet?!

image