Det ryktas om att det är dåligt med uppdateringar med bilder på lilla Skrutt, hmpf…jag menar Felix, så här kommer det ett gäng.

Kenny har nu tagit ut dina pappadagar vilket gjort att vi varit två för att ta hand om Skrutt. Jag tror att det är första gången som vi varit lediga så länge tillsammans utan att åka iväg någonstans och med en bebis hemma så fungerar det utan att man blir rastlös tydligen.
Skrutten i sin tur har kommit in i trotsåldern, lite tidigare än alla andra, och skriker när han inte får som han vill inom en halv sekund. Det är tur att han är så fantastiskt söt!

Jag har även passat på att testa hur det är att ha mjölkstockning. Therese var här för någon vecka sedan och berättade att hon haft det, så två dagar senare så var det min tur att prova. Det kan kanske bero på det att Skrutten varit extra gnällig eftersom det inte varit lika lätt att få sin mat.
Men nu när jag vet vad mjölkstockning är så vet jag att jag inte behöver prova på det igen. Aj!