wpid-IMAG7351.jpg
Vår lilla surgubbe börjar se ljusglimtar nu! Han både ler och skrattar och roas av att mamma och pappa gör sig till framför honom i hopp om att få se ett leende.

I fredags natt var han dock sådär konstig igen. Han skrek när vi försökte natta honom och somnade inte förrän vid två. När jag sedan vaknade vid åtta så låg han och sov som en gris. Vid halv tio tyckte vi att han borde vakna och pillade lite på honom så att han i alla fall fick äta, men han fortsatte att vara trött hela dagen för att på söndagen gå tillbaka till sitt normala jag.

I förra veckan så var jag hos barnmorskan och vägde och mätte honom. Vår lilla skrutt väger nu strax över 3.6 kilo och har växt fem centimeter när han precis passerat fem veckors ålder. Det måste vara ansträngande att växa så fort så jag förstår om han behöver vila ibland!