image

Att ta hand om sitt utseende är ingenting som kommer speciellt högt upp på prioriteringslistan nu för tiden, antingen man vill eller inte. Jag får liksom vara glad om jag hinner skölja ur tandkrämen ur munnen eller duscha av mig gammal mjölk innan han skriker efter mig så smink, hår och klädsel kommer när det finns tid.
wpid-IMG_20131031_181432.jpg
I tisdags så fick jag i alla fall lyxa till mig genom att gå till frissan medans mamma var ute och promenerade med skrutten i två timmar. Det kändes fantastiskt skönt men visst får jag erkänna att jag var lite nervös när jag satt där i frisörstolen för att han skulle leva om med mormor.

På kvällen så kom farmor förbi en sväng, innan hon skulle tillbaka till Mora, och kan ni tänka er…då tyckte skrutten att det var dags för att leverera en bajsblöja igen. Om det här mönstret ska fortsätta så kommer det bli många resor fram och tillbaka till Mora för att hålla skruttens mage igång.

wpid-IMAG7320_1.jpgwpid-IMAG7316.jpg