Idag var det dags för läkarbesök igen. Nu vet jag att alla undrar vad dom sa om skrutten och så, men det här besöket handlade om mig, igen.
Det är förvånansvärt hur lång tid det tar nu för tiden att komma hemifrån. När Kenny är hemma så går det förstås mycket smidigare, då hinner jag till och med äta frukost och får dessutom göra mig i ordning i lugn och ro! Fantastiskt!

Dagens besök på Danderyds sjukhus gick i alla fall väldigt bra. Nu hade blodtrycket sänkts till 125/70, vilket är en stor skillnad mot tidigare veckor och som gör att jag kan minska ner på medicineringen rejält!
Till nästa vecka hoppas jag att kroppen är helt återställd så att jag slipper mediciner helt, men det kanske är att hoppas på för mycket?!

Nu börjar magen kännas mycket bättre också och jag känner ett litet sug efter att få röra på mig lite mer men enligt läkaren så ska jag tydligen ta det väldigt lugnt ett par veckor till.