Nu tror ni säkert att vi är utsläppta från sjukhuset sedan flera dagar tillbaka och det kan man ju tro. Sanningen är dock dessvärre sån att vi fortfarande är kvar.
Sedan sist så har dom tagit ännu flera prover och dessutom gjort ultraljud på mina njurar utan att hitta något knas.

Idag fick jag dock tillåtelse att gå med mina egna fungerande ben ner till restaurangen för att äta en romantisk lunch med Kenny.. Lilla Skrutt ställde upp på oss och lät oss äta hela måltiden utan att ge ifrån sig ett knyst.

Han är väldigt skötsam måste jag säga och han är generös nog att låta oss sova på nätterna. Han vaknar oftast en gång per natt och när jag visar honom tutten så blir han nöjd och så somnar vi båda om efter en stund och vaknar runt klockan åtta, nio.

Personalen frågade idag om vi har barn sedan tidigare eftersom vi är så avslappnade. Jag hävdar att vi inte vet bättre men det känns skönt att höra ändå.

Nu sa ena läkaren idag att vi troligtvis skulle få åka hem eller få permission imorgon. Dom verkar ha uteslutit att det skulle vara något fel med mig som behöver behandlas akut i alla fall och nu börjar dom få ordning på medicineringen.
Men, jag tror det först när jag ser det!