image
Ja, nu händer det grejer med magen och med övriga kroppen också för den delen. Jag är redo nu för att skrutten ska komma, nu är jag riktigt trött på den stora magen som bara växer och växer ikapp med min vikt på vågen.
Mina fötter har tappat fotknölarna, och ersatts av vätska. Fingrarna gör ont och har tappat kraft och ryggen är stel som en pinne.
Tack vare dessa symptom så känner jag därför att jag är klar med graviditeten, den mentala spärren känns inte speciellt överväldigande just nu.

På jobbet så håller jag på att koppla bort mig helt. Telefonen rensades idag och är klar att lämnas över till min vikarie och de inbokade mötena jag har den här veckan kanske min vikarie får ta helt själv.

Idag var jag hos barnmorskan och fick glädjande nog höra att bebisen nästan är fixerad nu, dock lite ruckbar fortfarande, men det betyder förhoppningsvis att han börjar göra sig klar för att titta ut också. Man får väl hoppas att det betyder att det blir lite lugnare i magen då framöver.