Nu är vi utbildade i föräldraskap!
Eller ja…kanske inte riktigt så men nu har vi gått på de kurser som barnmorskan rekommenderat oss.
Igår hade vi en heldag, vi var på en kurs på Danderyds sjukhus och en hos barnmorskorna i Sollentuna. Kurserna handlade om förlossning, smärtlindring, information om sjukhuset, eftervård, amning osv.

Just för tillfället så känner vi oss nog ganska informerade men jag tror att det finns en stor risk att mycket försvinner ur huvudet ”när det väl gäller”. Men å andra sidan så är vi inte dom första som blir föräldrar så på ett eller annat sätt så kommer det att lösa sig!

image
Efter kurserna drog vi direkt ut till Kattis och Mattias som grillade åt oss medans vi satt under partytältet och tog igen oss i kvällssolen. Både jag och Kenny har senaste veckan drabbats av graviditetströttheten (igen) och går runt och är halvsovandes hela dagarna. Det känns verkligen skönt att det är helg nu!