20130814-175726.jpg
Jag har aldrig lagt upp så många lättklädda bilder som nu när jag är som tjockast. Men det är nu när jag är som tjockast som jag inser att jag var rätt smal förut!
Bilden längst till höger är tagen nästan exakt för nio månader sedan. Idag verkar det helt galet eftersom det känns som att jag varit tjock väldigt, väldigt länge nu.

Men som sagt, det är en definitionsfråga också. I Schweiz i maj kände jag mig jättestor och nu ser den lilla kulan bara fjantig ut.

20130814-180240.jpgStatusen nu är lite gnällig. Det gör ont i ryggen och spänner över magen. Jag är övertygad om att bebisen börjar få panik över det trånga utrymmet där inne och med all sin kraft försöker töja ut magen. Ibland när jag tittar ner så är magen helt osymmetrisk eftersom det är en hård kula (huvud eller rumpa) som ligger och spänner ut åt ett håll.

Tröttheten har nu kommit tillbaka lite, eller om det beror på att jag jobbar igen. Kroppen är inte van vid att sitta stilla så länge så när jag reser mig från min kontorsstol så är det som om kroppen fixerat sig i ett sittande läge. Det är bara bebisen som inte fixerat sig än!