För att inte helt fastna helt i min egentid så beslöt jag mig för att vara lite ”aktiv” igår.
Jag tog med mamma och åkte till Bromma Blocks för en stunds shopping. Det blev visserligen till en heldag, vilket kändes i kroppen efteråt men vi fick så mycket gjort och så många kassar med oss hem.
”Oss” är visserligen ett relativt ord i sammanhanget med tanke på att mamma köpte ett nagellack och jag för allt annat, men riktigt bortskämd blev jag i alla fall.

Mina fötter har än så länge inte svullnat upp så att det syns men igår när jag provade ett 20-tal skor så insåg jag att något i alla fall har hänt där nere för det var inte lätt att hitta några fina skor som jag kom i. Men efter många försök så lyckades jag komma ut med två par som jag kommer att leva i tills det blir kallt ute.

Nu har jag även kommit så långt att jag köpt första paketet blöjor till vår bebis, overkligt!
image