Antingen så känner jag Kenny väldigt väl eller så är jag klärvoajant. Igår ringde han från mig runt lunch, från passagerarsätet, och meddelade att de var på väg hem från Åre lite tidigare än beräknat då han gjort ett par rediga vurpor i sin downhillcykling och nu hade svårt att röra sig.
– Jag har så ont Soooolan! Hela min ryggrad har tryckts ihop så jag är ett par centimeter kortare nu och DESSUTOM så har jag gjort illa foten och har blåmärken ÖVERALLT!

Trots alla skador och krascher så var han ändå otroligt nöjd med sin downhillshelg! Jag ska se om jag kan få upp ett filmklipp från resan så att ni ser vad det handlar om.

När han kom hem i natt så hade han i alla fall med sig massor av presenter, vilket naturligtvis ger väldigt många pluspoäng!

Nu har han även köpt sitt alldeles egna, första klädesplagg till bebisen. Att det blev just det motivet, ja det var väl inte helt otippat, men fin var den minsann!
image

image

image