image
I lördags morse när jag vaknade så var Kenny borta. Jag visste att han bokat flygplanet hela dagen men hade väl trott att han skulle väcka mig när det var dags att åka. Å andra sidan så hade han inte fått upp mig klockan sex då han åkte hemifrån, för då var jag trött!

Runt halv elva så hade jag hunnit med att städa, äta frukost och tvätta en maskin och åkte då ut till flygplatsen där Kenny satt och väntade på mig.
Han hade planerat en tur till Trosa med övernattning, utan att förvarna mig såklart men med hjälp av min bottenlösa handväska och en bil fylld med bra-att-ha-saker så kunde vi få med det mesta som behövs för en natt borta.

Kenny höll dock på att skratta ihjäl sig när jag berättade att jag tagit med mig min pipinette, som jag fått av Kennys pappas fru. Det är en typ en potta, av smidigare variant (googla, and you will see) som kan komma väl till pass när man är gravid och behöver kissa jämt, oavsett plats och tid.
Men visst, jag vet inte riktigt hur det skulle ha gått till om det blivit panik i planet, men om jag nu hade hamnat i den sitsen så är alternativen annars inte så många högt uppe i luften.

Åskmolnen hängde tunga över stora delar av Stockholm men vi hittade en lucka som vi lyckades smita igenom utan att få en endaste blixt eller regndroppe på oss.

Väl nere på Trosas flygplats så lyckades vi dessutom hitta en gubbe som skjutsade oss in till stan.

Vi stosade runt i ett par timmar och tittade på båtar, folk och mat (som vi också åt) innan vi började leta boende.

Kenny gillar ju inte att planera så långt i förväg så när han ett par dagar innan ringt till Bomans hotell och fått reda på att det fanns rum ledigt så tyckte han det räckte så, att dessutom boka ett rum vore alldeles för uppstyrt.
Detta gjorde att vi inte blev boendes på det hotellet eftersom det nu var fullbelagt.

Vi hittade dock fram till ett litet och väldigt gulligt hotell, Ågården. Visserligen hade dom bara ett enkelrum kvar med en 90 cm säng men vi har sovit närmre varandra förr, så det tackade vi ja till.

Efter en god middag under en fin sommarkväll så somnade vi ovaggade till sömns i den fina lantliga sängen.

Dagen därpå åt vi frukost tidigt innan vi blev upphämtade av Kennys kompis som fick sig en flygtur innan vi styrde kosan mot Stockholm igen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image