wpid-IMG_20130711_160738.jpg
De här vyerna blev Kenny alltså snuvad på till mammas förmån. Eftersom ”Reodor” inte håller sig still i magen så var det dock lite svårt att få till en mer vettig bild än den här.
Just nu ligger han 12% över på tillväxtkurvan, om jag förstod det rätt, och väger cirka 1,7 kilo. Han kommer däremot att gå ner på 10% (hur vet dom allt?) och ska väga 3,750 kilo om jag går tiden ut.

Jag kan villigt erkänna att jag pustade ut när jag fick höra att det inte blir en monsterstor bebis! Han gör redan mamma glad!

Och för er som har lika lite vana som jag att se ultraljudsbilder; bilden visar hans ansikte rakt framifrån. Ögonen och kinderna är skymda, men hans lilla potatisnäsa är mitt i bild tillsammans med ett par putande läppar lutandes på en hand med lagom många fingrar.